прагну повернення... на укр. яз

Любонька
До тебе повернутись хо'чу,
Єрусалиме - Божий храм;
вістку почути знов пророчу,
йти по Ісусовим слідам...

Чистої віри почерпнути
з колодязю Його навчань,
щоб необачно не ковтнути
отрути інших міркувань.

За покликом душі' і се'рця
я прагну зустрічі ще раз...
Нехай ніколи не урветься
мотузка, що з"єднала нас,-

надії, віри і любові,
які Бог людям в дар послав
і на незмінній цій основі
Життя Він Книгу написав.

Стара, як Світ, Біблейська Мудрість,
але то - Віщий Заповіт;
лікує  с л о в о м  заскорузлість
цей досконалий часоліт.

Єрусалим - сувій Небесний,
що не потоне, не згорить;
там жив Спаситель наш Воскреслий,
це місто Бог благословить...

Душею тягнеться до нього
кожен паломник-пілігрим...
Кличе й мене' до сонму сво'го
освячений Єрусалим.


19/02/19/