Що е життя? Бажання безперервнi...

Миклош Форма
Що є життя? Бажання безперервні...
До мудрості – крізь мрії – вічний рух.
І віра, що нічого не даремно –
ні зустрічей жага, ні тінь розлук.

Що є любов? Питайтеся у сина.
І зазирайте до очей дочки.
І обійміть коханого так сильно,
щоб у кільце зрослися дві руки.

А що є слово? Дуже часто – проза
яка до рими прагне знов і знов...
А що є вірш? Це казка для дорослих,
яким потрібно вірити в любов...