Танюшцi до Дня народження на укр. яз

Любонька
Коханою бути неле'гко,
єдиною - важче утричі.
Щасливий в коханні - лиш дехто
(поди'вимось правді у вічі).

Любов вірна - рідкість велика
і здатний на неї не кожен,
Небес тут потрібна опіка,
цей дар лише Бог дать спроможен.

На інше в коханні не годься,
чекай тільки справжнього дива,
прийде' воно із сходом сонця,
з душі' почуттів хлине злива...

Його' ти серде'ньком відчуєш,
не сплутаєш з дру'гим ніко'ли;
дарма' за минулим сумуєш,
цвістимуть іще матіоли...

Їх запахом нічка пропахне;
ти спатимеш в мужніх обіймах,
а біль згодом зо'всім потахне.
Любов випробовує сильних!

Ти право, повір, заслужила
к о х а н о ю  бути довіку!..
Надії хай виростуть кри'ла...
Без меж тобі - щастя... й без ліку...


18/02/19/