Зберагу я каханне

Людмила Шаблыко
Яму буду напяваці
Я аб шчасці і багацці.
І  ад  шчырага сэрца
Буду моцна кахаці.
Буду  ім  ганарыцца 
І  заўсёды маліцца.
Ён  пачуе  душою -
І ён пойдзе за мною.
Заспяваю аб долі,
Каб не страціць ніколі
Тое шчасце і радасць
І глыбокую святасць.
Я нябуду  хваліцца,
І каб досыць напіцца,
Зберагу я каханне,
Дачакаюсь прызнання!