Любовю серце наповняю

Наталя Мазур
Розчарування і жалі мого життя,
Летіть услід за помарнілим листом,
А я зостанусь вільна, світла, чиста,
Як тільки но народжене дитя.
Душі нового прагнеться життя...
Сповиті муки болями земними
Хай впадуть долу,
Як достиглі сливи,
Щоб не було в минуле вороття.
Бо час журбу прогнати!
Годі!
Досить!
Хай вітер по лісах її розносить,
Щоб не вернулась!
Щоб навік пропала,
Як листя пожовтіле і опале!
Переді мною білий світ без краю,
Любов'ю знову серце наповняю.

20.02.- 08.08.2019р.