У акне маiм поуня вiсiць...

Юрий Боровицкий
***
У акне маім поўня вісіць.
Я з табою хацеў бы пажыць,
І на поўню яшчэ любавацца,
І пад поўняй з табой цалавацца,
І пры поўні твой сон берагчы,
І да мора з табою ўцячы,
Дзе ў акне будзе поўня вісець
І на наша адзінства глядзець.

21 лютага 2019 г., Радашковічы