Не ходи тепер по манiвцях...

Светлана Груздева
Не ходи тепер по манівцях:
Зацвіла верба у Чернівцях!
Котиками лагідна, вона
Тулиться близенько до вікна!
Заглядає: може там є він,
Що у світі кращий і  – один?..
Де чекати на свою любов,
Явір той?..Чи стрінеться їй знов?!..


Вдячна за фото
Марії Вишневській
 з Фейсбуку