Страница злодея

Иван Малеев 2
Крадія випустили на волю
спитали...урок засвоїв ти чи ні
крадій хитає головою
як опинився я тюрмі?
адже все прорахував
не зрозуміло як попав.
Вийшов на волю,роздивився
горілки з хлопцями напився
не памятаю,щось украв
от і виходить,що попав.