Страница альфонса

Иван Малеев 2
Скільки є дівчат на світі
задовольнити треба всіх
адже не можу я прожити
без жіночих ніжних втіх.

Що мені до тих дівчат
яких оставив при надії
адже я не винен в цьому
що розбились її мрії.

І не винен я у тому
що лишив її спокою
якщо хочеш лягти під мене
то подумай головою.

Не судіте друззі милі
це не є моя вина
що дівчина добровільно
без лишніх слів мені дала.