Страница кандидата

Иван Малеев 2
Записався в кандидати
на місце президента
для реклами треба зробити
якого нібудь стенда.

Щоб  міг я наліпити
там свого портрета
а витрати на рекламу
з державного бюджета.

Начіпляю виборцям
локшини на вуха
ніби все зроблю для них
і буде їм житуха.