душа и тело чувств хотело

Вера Деревьянко
Душа летить без нас у вирій
Буду я без почуттів щасливой
Страждання мучать мою душу
І я вік так жити  мушу

Почуття людей покинули
Люди пачками в злі гинули
ПолюбИть бажають
 а не зможуть
І душа і серце опустошені не допоможуть