Любовь на разных языках. Несчастная любовь...

Юрий Миронцев
У жилах сніг скрипить,
Та душу всю виймає.
I серденько болить.
Гайвороння кружляє ...

       ***

Клянуся всім що маю,
Стримав серцебиття:
Я так ii` кохаю...
Так, що нема життя...

       ***

Вибач. Але ти моя мрія.
І вірую, і знаю -
Ти моє щастя і надія.
Завжди тебе кохаю.

       ***

Ich sage dir: "Ich liebe dich
Und liebevoll, und sanft.
Du - Leben, Sonne, Luft fur mich!"
Kein Blut...
Jetzt nur noch Sand...