Н1ч, сиджу соб1 1 мр1ю

Валенсия-Велиция
Ніч, сиджу собі і мрію...
          Бо ж не мріяти не можу!
Крила білії волію,
          Я літати - літать хочу,

В підсвідомості глибини,
          Світлом, правдою ясною...
Щоби всі народи в Світі,
          Жили в дружбі між собою!

Хочу бути я всесильна -
          Батьківщину захистити!
Мудру, вільну, волелюбну -
          Україну відновити!

Та що толку що я мрію,
В стрій давно би, та гасити...!