Ти п шов...

Татьяна Потрясова
Ти пішов... Та якось дуже дивно...
Хіба я образила тебе?
Порожнеча душу охопила...
Серце, вмить, зробилося сліпе.

Я не вмерла... Якось розгубилась...
Навкруги усе зима, зима...
Час сповільнив неупинні кроки -
Вороття до літа вже нема.

Журавель летить... І не впіймати -
Доля обірвала мотузок...
Та синиці у руці не треба,
Якщо в небо не зробила крок.

Я знесилена... І обрій так далеко...
А хотілося літать, літать...
Крила зламані, та я зумію,
Ними ясне небо обійнять.