боляе, нестерпно боляче

Вера Деревьянко
Моя рідна Україно
 я до тебе думкой лину
По подвірьячку ходжу
Де колись качались в споришу
 були милі добрі діти
 а знас виросли бандіти

Брати зовсім подуріли
Жити в мирі не схотіли
Один одного вбивають
Вже десять тисяч мам страждають

Як ви можете так жити воювати не дружити