Ти единий такий!

Виктория Гребенюк Роженкова
Ти єдиний такий!

Ти в калиновім цвіті,
Ти в піснях солов'я.
Ти промінчиком світлим,
Ти усюди де я!

Ти у ранішніх росах,
Ти у плесі рікИ.
Ти метеликом в косах,
Ти єдиний такий!

Ти у полі серпанком,
І веселкою в небі.
Вітерцем,що на ганку,
Ти у кожній потребі.

Ти у сонячнім русі,
Ти в малому озерці.
Ти у кожній спокусі,
У моєму-ти серці!!!
23 02 2019 р
Вікторія Р