Вже повiви весни

Марина Степанская
Розбурхана теплінь:
"Дмух!" Повіви весни!
Як сніг, зимові сни
Зійшли. Капіж - дзілінь!

Згори - сліпуча синь
І сонячний прибій.
Лелітки світла - з вій.
Мить. Рік. Життя. Часи...