На НТЕР...

Валентина Пащенко 2
   На "Інтері" тільки говОрять про свято,
   Із святом нас поздоровляють.
   Чи зараз це свято в країні вже знято?
   Та ми його ще пам'ятаєм!

   Народе єдиний, народе мій милий,
   Тримайся. я буду з тобою,
   Із честю твоєю та з серцем із щирим,
   Ти тільки не знайся з журбою!

   Якщо плазувать народився,
   Ніколи тобі не літать!
   Чого ж ти дарма зажурився,
   Людиною зможеш все ж стать!

   Хай праця і воля тобі на потребу
   І мрії твої всі здійсняться,
   І буде підвласне все зоряне небо,
   Ти нЕ відіб'єшся від щастя!