Знову зра ль чогось там мудру...

Валентина Пащенко 2
   Знову Ізраіль чогось там мудрує,
   Нас зневажати він знову почав.
   І ні хвороби. ні біль він не чує,
   Віри не йме він та безліччю справ

   Час закрутився. Щож жде попереду?
   Відповідь буде чи ні?
   Буде насильно вже гірко й від меду,
   Думка такая майнула мені.

   Все вороги, вороги, а де ж друзі?
   Краще було б їх зустріти не в сні!
   Час промайнув по життєжвій по смузі...
   Може ще сонце всміхнеться мені!