Б знес

Виктор Худаков 4
   
Хто, цю владу захищає,
Той себе не поважає,
Дітям вішає борги,
Україні вороги.
Гірше стало жити в тричі,
Заглядає смерть у вічі,
Смерть годує сарану,
Не дарма, ви за війну.

А війна, це смерть народу,
Все Америці в угоду,
У царя все в шоколаді,
Тільки владі ми не раді.
Цар Петро сміється ласо,
Діти, це гарматне м'ясо.
Дулю дав, під самий ніс,
Богом проклятий безвіз.

Їде в Польшу заробляти,
Сиротить дитину мати,
Де та правда, воля де,
Їх не бачу, я ніде.
Хто, цю владу захищає,
Той себе не поважає,
Так набридла сарана,
Їхній бізнес, ця війна.