Люстэрка кахання

Людмила Шаблыко
Я спяваю  да рання
Пра любоў і каханне
І пра ясныя вочкі,
ВесялОсці  дзянёчкі.         
І пра тыя дарожкі,
Што бягуць да старожкі,
Да святога мястэчка,
Куды рвецца сардэчка.
Дзе кахалісь з табою
Дзе было ўсё вясною.
Там глядзелісь да рання
У люстэрка кахання.