Шэры дзень i шэры вечар...

Юрий Боровицкий
***
Шэры дзень і шэры вечар
Наплываюць на акно.
Дзьме халодны зімні вецер
У мужчынскім кімано.

Не мінае хаты злева
І направа дзьме і дзьме
На каліну-каралеву
І рубіны на траве.

І ад холаду сінее
Шэры вечар за акном.
А халодны вецер вее,
Нібы рэжа вены шклом.

23. 02. 2019 г.