казочки укр. мова

Владимир Сирин
 казочки "Як збагачуються при владі" Прчаток - жив був народ і була у ньго влада , яку він сам собі обрав і стала та влада брехлива , жадна , злюща до людей . Народ боровся за справедливість а вона його залякувала ...
" В цій системі справедливість та інтереси народу владу не цікавлять - тільки гроші та й побільше , ..." - Казав Котигоррошко
Народ боровся за справедливість а вона його залякувала ..."У нас є одна проблема - не можливо вирішити жодну проблему.
(влада - суспільство...) Людина ігнорується. Проблема не лише в корупції , чиновників взагалі не цікавить розвиток а лише збагачення. Масова профанація соціального управління... Це набридло у мене є тисячи доказів..." - Казав молодший Син Котигоррошка..." З цим треба щось робити . Влада перетварилась у агресивного масового "кровосіся". Вона з нас всю кров вип"є ..."-казав середній син Котигоррошка.
 Далі буде..