516 Еj, дани, дани. Эй, дни, денёчки

Веселинка Стойкович
Искрице

Еј, дани, дани,
куд се десте, танани –
без повратка ли?

Фотографија: Веселинка Стојковић


Препев са србског језика: Вероника Андер

Эй, дни, денёчки,
куда уходите, истончаясь -
без возврата ли?