***

Владик Батманов
(Триолет)
Вун акунихъ вил галайди чизва ваз.
Куьз яргъарай катзава зун акурла?
Заз уьмуьрди дад гудач вун такурла.
Вун акунихъ вил галайди чизва ваз.
Гьикьван хьурай наз маса гуз вуна заз?
Рик1 аял хьиз шехьзава вун такурла
Вун акунихъ вил галайди чизва ваз,
Куьз яргъарай катзава зун акурла?