Эзлэп тап йорэккэ юлны

Динара Мухамаева
Эзлэп тап йорэккэ юлны.

Динара Мухамаева - Шакирова

Жиргэ чэчэк атсын голлэр
Мэхэббэт, сою, назга торенеп.
Бар доньяга бэхет телим
Шатлыкларга гына соенеп.

Купмегэ хэтле йорэгем
Бэхетле булып соенер.
Сине сагыну сагышларым
Моннар булып тугелер.

Сина булган ометлэрем
Чайпалып тугелделэр.
Эзлэп тап йорэккэ юлны.
Хислэрем сурелделэр.