About Pain

Александров Сергей Александрович
I.  When you bleed from every pore
    When you know there's nothing more
    When your heart is gone
    And you're deserted by everyone
    When you can't break the chain
    Then come talk to me about pain.

II. When your chest is hollow
    And you've taken everything you can swallow
    When your soul screams for release
    And what's left of you is a beast
    When your weapons down you have lain
    Then come talk to me about pain

III.When you're sure you can take no more
    And you ask exactly what agony is for
    When hurt so much you can finally see
    And you've realized there is nothing but to be
    When you have mourned the slain
    Then come talk to me about pain...


    lyrics by Dead Child(UK)

I.   Когда вы истекаете кровью из каждой поры
     Когда ты знаешь, что больше ничего нет
     Когда твое сердце ушло
     И вы все покинули
     Когда ты не можешь разорвать цепь
     Тогда поговори со мной о боли.

II.  Когда твоя грудь пуста
     И вы взяли все, что вы можете проглотить
     Когда твоя душа кричит об освобождении
     И то, что осталось от вас - от зверя
     Когда ваше оружие опущено, вы лежите
     Тогда поговори со мной о боли

III. Когда вы уверены, что больше не можете
     И вы спрашиваете, что именно для них агония
     Когда так больно, вы можете наконец увидеть
     И ты понял, что нет ничего, кроме как быть
     Когда вы оплакивали убитого
     Тогда поговори со мной о боли ...