Кохана

Виктор Худаков 4
    
Місяць срібло розливає,
Добре ніби у раю,
Дзвінко, нам пісні співає
Соловейко у гаю.
Я люблю, тебе кохана,
До серденька пригорну,
Ти завжди мені жадана,
Вибрав з тисячі одну.

А бузок цвіте надворі
І пянкі твої уста,
Дістаю для тебе зорі,
Ти і грішна і свята.
Царство навкруги зелене,
Україна милий край,
Бється серце мов шалене,
Я знайшов з тобою рай.

Як нам з того не радіти,
Щастя є одне на двох,
Підростають наші діти,
Розумію з нами Бог.
А земля, така духмяна
І красива навесні,
Поряд, ти моя кохана,
Милі очі, чарівні.