Зима без трьох пiдзимкiв не живе

Олег Кравченко 38
---------------------------------------
І знову сніг… І місто мов нове…
Пливуть на нас з-під хмар сніжинок орди. 
Зима без трьох підзимків не живе,
А лютий не відступить без погорди. 
* * *
Ой, не рідня комфорту місяць лютий!
Спитає він не раз мене, чи взутий?..

© Олег КРАВЧЕНКО