Прости, господь, ус мо гр хи

Клавдия Дмитрив
Прости,Господь,усі  мої  гріхи,
Прости гріхи,прости  мої  провини.
Хай  відлетять від  мене  ,мов  птахи,
Хай не  зостанеться  їх  в  мене  ні  краплини.

Прости  Господь,усі  мої  гріхи,
Не  пам’ятай  їх  ,Боже, я  благаю.
Хай  не  тримаються,як  на  хатах  дахи…
Прощення Твого  я щораз  чекаю.

Прости,Господь,усі  мої  гріхи,
На  щастя  дай хоч  промінець  надії.
Тернистими  щоб  не  були стежки,
І  вітер  щастя  хай  на  мене  віє.

Прости,Господь, усі  мої  гріхи,
Прости  мені усе,  чим  согрішила.
Хай  не  затьмарюють  гріховнії  думки,
Й  дай  щастя  те,що в  Тебе  заслужила.

06.12.2018 р.