Омар Хайям - Всему лежит предел

Филипп Андреевич Хаустов
Всему лежит предел. Живи хоть тыщу лет –
Оставишь в срок и ты сей обветшалый свет.
И, будь ты падишах или базарный нищий,
Различия в цене меж всеми нами нет.