Я давно кохаю, хоч тебе не знаю

Клавдия Дмитрив
Я  давно кохаю, хоч  тебе не знаю
І  у серці моїм   вже  давно  живеш.
Я  на  тебе, любий  , щомиті  чекаю
І  щиро  я  вірю,що  скоро  прийдеш.

Я  тебе кохаю  і   у  серці  ношу,
Вірність  лебедину  також  бережу,
Ну  а  щастя , любий,  я  у  Бога  прошу.
Це  бажання  також  я  тобі скажу.

Я  тебе кохаю  серцем  і   душею
І  слова  тут  зайві ,наче влітку  сніг.
Щастя  я  надіюсь  і тебе чекаю.
Щоби   шлях до мене  чимскоріш  проліг.

Я  тебе кохаю, думаю  про тебе,
Уявляю  зустріч, здійснення  всіх  мрій.
Бога  я  благаю  від  самої себе,
Радості  чекаю  від своїх  надій.

Я  тебе  кохаю, серце  попеліє,
Бо  воно самотнє, мов  у клітці  птах.
Та воно чекає  і  чекати вміє…
Вірю – щастя  буде  ,  і не  тільки  в   снах.

27.02.2019 р.