Сивина

Клавдия Дмитрив
Сивина на моїх скронях,
І  літа,немов птахи.
Все життя,мов на  долонях
Непрочитані  книжки.

Кожен день  - нова  сторінка,
І  новий урок в житті.
Мов невидимая стінка…
З кимось…чи насамоті.

Сивина на моїх скронях -
Це є свідчення  того:
Кожен день в нових  погонях,
В своїм баченні всього.

Кожен  день -  нова перлина,
Новий досвід у житті.
Кожен день – це  лиш  частина,
Й перепони на  путі.

Сивина  на моїх скронях
Все карбує новий  знак.
Кожен  день, немов на конях,
Витанцьовує  гопак.

Кожен  день – нова загадка,
Невідгадані  думки,
Кожен день,немов та  латка,
І протоптані стежки.

17.02. 2019 р.