Мамина любов

Клавдия Дмитрив
Важливо мати мамину любов,
Та  та  любов,щоб не  була сліпою.
Щоб від любові тої не стила  в жилах кров,
Щоб маму ти могла назвать святою.

Важливо мати мамину  любов,
Відчуть тепло,яким  вона  зігріє.
Щоб не тримала на припоні  знов і знов,
Бо та любов дитину спопеліє.

Важливо мати мамину  любов,
Яка не сіє  дітям негативу.
Час нас  любити із  народженням  прийшов.
Щоб це не був  шматок  душі пориву.

Важливо  мати мамину  любов,
Яка  була би щирою  в  молитві,
Щоб від  любові тої  спокій  лиш  прийшов,
Й не жить життя із негативом в  битві.

Важливо  мати мамину  любов,
Й завдячувать за  все своїй матусі.
В  душі  своїй слова такі  промов:
«За  тебе ,мамцю,  Богу я  молюся…»

27.02 2019 р.