Падзяка сябру

Станислав Шастак
Вялікі дзякуй сябра мой,
За падарунак мне такі,
За словаў цёплыя радкі,
Што саграюць нават зімой!
Ад слоў тваіх сэрца сьпявае,
Сьвятлеюць думкі ў галаве,
Бо родны край мяне заве
І мова матчына вітае.
Я дзякую маім сябрам,
Што прыгажосць яе гатовы
Даносіць нават каралям!
Дзякуй за словы роднай мовы!