Не варто

Клавдия Дмитрив
Не варто жити тільки для дітей -
Вони  батьків в могилу заганяють.
Не  пам'ятають тих  недоспаних  ночей,
Й чи маєш  ти на  хліб ніколи не спитають.

Не  варто  жити  тільки  для  дітей…
Любить їх  треба й  дати необхідне.
Вони  не  бачать потоки  сліз  з  очей,
Хоч  молиш ти,щоб чадо  було  гідне.

Не  варто  жити  тільки  для  дітей,
Не варто  всю  себе  їм  присвятити.
Бо  болісно  лить  сльози  із  очей…
Бо не  зуміють цього  діти  оцінити.

Не варто  жити тільки для  дітей,
Не варто віддавать їм все на  світі.
Адже  вони,мов цвіт ніжних  лілей,
Й любов'ю ще в  утробі оповиті.

Не варто  жити  тільки  для  дітей.
Не бійтесь  відпустити їхні віжки.
Ви нерозлучні,мов пісня  й  соловей…
Подумайте про  себе  хоч би  трішки!

Не варто  жити тільки  для  дітей.
Мов  птаха  з  клітки випустіть на  волю.
Хай крик  душі не рветься  із  грудей…
Моліть  у  Бога  їм  щасливу  долю.

27.02.2019 р.