Друзья гъурдашуни

Салим Герейбеков
1.
Дила уркIилабси хIези бурисра,
ХIечибад дигIяна секIал хIебирис!
Наб юлдашдеш дуцес хIу левхIели
Аллагьлис халаси шукрура бирис!

ПРИПЕВ
ХIела хъалибарглис мурталра
Дурхъал Аллагьли хIу ихIаби!!!
ДулекIла узиван дила хIу,
Сайри джан, сайри джан, Ганапи!

Шаддеш имцIабиаб хIелара,
Пашман хIейэсли гьанна я гIур
Баркалла викIусра мурталра,
Дила уркIи иргънилис, Тимур!

2.
Се къияндеш леба или хьарбиид,
Вируси мерлаб хIуни кумек бирид.
Бура или викIуд хIу уркIила дард,
Биаллира хIелаван цIум-цIумбирид!!!

ПРИПЕВ
ХIела хъалибарглис мурталра
Дурхъал Аллагьли хIу ихIаби!!!
ДулекIла узиван дила хIу,
Сайри джан, сайриджан, Ганапи!

Шаддеш имцIабиаб хIелара,
Пашман хIейэсли гьанна я гIур
Баркалла викIусра мурталра,
Дила уркIи иргънилис, Тимур!


Далай Тимур Хидирбековлисра Ганапи Абуевлисра