***

Стрикс Белая
Тікай,зима,
З своїм останнім лютим.
Тікай надовго,
Дай сповна весни!
Дозволь яскравість повернути,і запахи,
Які хвилюючі вони!
Такі бентежні,неповторні,плідні,
Тендітні і барвисті кольори!
Ті,що заповнюють,
!Від березня до квітня,
Багатогранністю весняної пори.
Віват,ВЕСНА!
Тебе ми зачекались!
Вже довше день,
Насичене життя,
І серце,наче в подорож зібралось-
В емоцій позитивних відчуття!