Ябалак бураны

Фаниль Асфаров
Ябалак кар ява ява.
Куз ачырга бирмичэ.
Кышнын актык коне буген.
Китми ул саубулашмичэ.

Ябалак бураны кочле.
Гомере генэ кыска.
Рэхэтлэнеп биеп куйды.
Биеп бирде татарча.

Биегэндэ жиллэр купты.
Ак канатлар кутэреп.
Эйлэнеп котырып утте.
Доньяларны агартып.