99. Коли згадаю, мамо мила. Песня

Ганна Горбатюк
Коли згадаю, мамо мила,
Як ти мене колись любила,
Знову душою лину в небеса!
Прагну зустрітись я з Тобою,
Там, де життя тече рікою,
Де не затьмарить зір гірка сльоза.

       Приспів:

     Мамо! Мамо!
Знову весна і скрізь так гарно,
ТІльки тебе зі мною вже нема...
Та всеж я вірю і надіюсь,
Що із тобою там зустрінусь,
Де завжди буде - вічная весна!

          2
Я пам"ятаю твої руки,
Весь час, від нашої розлуки,
Я пам"ятаю усмішку твою!
Роки так швидко пролетіли,
Вже й мої скроні посивіли,
Та бережу завжди любов твою!

          3
Я тебе слухати старалась,
Ти мені лагідно всміхалась
І були так щасливі ми у двох!
Тепер молюсь, чекаю, вірю,
В душі плекаю ту надію,
Що будем в небі, де живе наш Бог!

     10. 03. 2017.