А я все мрiю... Про пiснi...

Миклош Форма
А я – все мрію... Про пісні...
Про співаків і про співачок,
щоб заспівали, як я плачу...
Як, часом, радісно мені...

А я – все мрію... Про часи,
як був – до щастя! – неосудним,
хоч тих часів уже не буде –
хоч як у неба не проси...

Та я все мрію про любов,
щоб – хай на мить – любов майбутня
в душі мої була присутня...
А мрія – це молитви сутність.
Любов – найвища з молитов...

І я – все мрію...