Для мене

Стрикс Белая
Для мене мама схожа на весну,
На сонечко, птахів,яскраві квіти.
Життя! Якщо його перегорну,
Наповнене потребою любити.
З дитинства мати бавила мене
Безмежністю ласкавої турботи,
Це почуття ніколи не мине,
Найвищі в нім,існуючі,частоти.
Для мене мама схожа на весну.
Весна сьогодні поруч,зовсім юна.
А ти, МАТУСЮ,в серці цілий рік,-
Душа, господня ласка і фортуна!