Укр. Я тебе не чекаю

Анатолий Ляпатинский
Я тебе не чекаю,
знаю,ти не прийдеш,
я тебе добре знаю
знаю, як ти живеш.
Не прийдеш на те місце,
де колись зустрічав,
відчував твоє серце,
як тебе я кохав.
Знаю, кожний із нас
має думку свою,
та у згадках не раз
без вогню я горю.
Не загасить вогонь
хто його підпалив,
він не вартий того
хто його й загасив.