Щастието е като фиданка

Петр Пенчев
Щастието е сравнимо с млади фиданки,
които съм засаждал във различно време.
Някои изсъхват преди да хвърлят сянка,
а другите създават хиляди проблеми.

Всяко ново дръвче ми вдъхва нова надежда
когато го засаждам в старата градина.
Всеки ден мечтите ми към теб отвеждат
и увеличават във кръвта адриналина...

07.09.2018 г.
Б.Алекс.
Петр Пенчев