Порада

Валентина Вересоцкая
З*іхав Павлик з гірки.                На душі так гірко!                Гудзик відірвався.                Хлопчик так злякався!                Що йому робити?                Де портфель подіти?                В ньому запис "двійка".                Метекує швидко.                Я скажу матусі.                Кари так боюсь я!                Гудзик відірвали,                А портфель украли.                Підійшов товариш.                Обійняв і каже.                Скажи мамі правду!                Вона дасть пораду!