Абага

Динара Мухамаева
Яшел урман эчлэрендэ
Кин бер аланда .
Кузем тоште бер чэчкэгэ-
Ямь -яшел абагага.

припев:
Абагалар,абагалар
Кояшны яратмыйлар.
Шуна курэ дэ алар
Чэчэк атмыйлар.

Алар куп урын билэп
Жэелеп усэлэр.
Хэркем ана сокланып
Карап утэлэр..

Абага бит чэчэк атмый
Белмим ялгышмы.
Кеше язмышлары кебек
Эллэ язмышмы.