СУ буйларында йорегэндэ..

Динара Мухамаева
Су буйларында йорегэндэ...

Динара Мухамаева- Шакирова

Су буйларында йорегэндэ
Бик куп чэчэклэр оздем.
Яшь чакларны исемэ тошереп,
Суларга кереп йоздем.

Судан чыгып чирэмнэрдэ
Яшьлекне уйлап йорим.
Кыйбладан искэн жил аша
Сина сэламнэр юллыйм.

Су буенда чишмэ ага,
Чишмэдэн сулар алдым.
Эчемдэге бар хэсрэтне
Аккан суларга салдым.

Су буйларында йорегэндэ
Уйга калып утырасын.
Утте яшьлек шушында диеп
Куз яшьлэрен тыясын.