Наратларнын файдасы

Динара Мухамаева
Наратларнын файдасы.

Динара Мухамаева - Шакирова

Наратлыкка барып керсэн
Иркен сулап куясын.
Анын хавасы шундый чиста
Кукрэген белэн тоясын.

Наратлар алар менъяшэр,
Узлэре тоз, биеклэр.
Файдалары куп аларнын
Белмилэр аны куплэр.

Наратнын ылысы ,куркэсе,
Тезелештэ кирэк тактасы...
Момкин тугел санап бетерергэ-
Тагын бик куп анын файдасы.