Краля

Невская Ксения
Я по самі вуха
Вділа капелюха
І пішла дражнити парубків!
Новая мобіла
Блимала, мигтіла,
Сяяв свіжий нігтів ексклюзив.

Я такая штучка,
Йду такая в брючках -
Чую, перегаром десь смердить...
Хтось на мене валом,
Наче кіт на сало
Лізе цілуваннями душить.

Я його штовхала,
Дряпала, кусала,
Взяв обох великий переляк.
Десь по його спині
Край пішов мобілі,
Ніс у капелюхові закляк!

Нащо чепурилась?
Ледве відчепилась,
Нігті загубила у траві!
Розуму немає,
Я ж такая краля!
Що в тій чоловічій голові?