всi вимагають... на укр. яз

Любонька
Всі вимагають в Бога привілей...
На нього ще потрібно заслужити!
Нам у обіймах плотських пристрастей
Хотілося би безтурботно жити.

Але без власних внутрішніх зусиль,
Не вдасться манни з неба скуштувати.
Від перепаду в нас минливих хвиль
Найбільшість душ приречена страждати.

Молитва для душі - найперший лік,
Допомічна в покуті і в проханні...
УпокорИся Богу, чоловік,
Йому подякуй у своЇм посланні!

Для тебе Він чимало вже зробив,
А скільки в Його силі ще зробити!..-
Аби ти повсякчасно не грішив,
Навчившись свого ближнього любити.


28/02/19/